Tovább tanulás Főiskola, Egyetem, Szakképzés
Posted 06 July 2006 - 12:10 PM
Amúgy éppen a BGF (Budapest Gazdasági Főiskola" egyik Linuxos netes gépéről írok, mert éppen felvételizek a Japán egyetemre. Angol nyelv az jól sikerült (35 percnél távoztam a 60 perces dolgozattól), a matek az olyan félig esetleg (basszus, olyanok voltak, amiket nem tanultam suliban. Volt 7 feladat, amiből a 7. volt a legnehezebb. Ja és nem lehetett használni se számológépet, se függvénytáblát, se vonalzót, pedig voltak olyan részek, ahol jól jött volna). Most van 1 óra szünet, és aztán jön a Világtörténelem, aminek előző évi dolgozatát már láttam, és jesszusúristen... Örülök, ha 2%-ot érek el, annyira rohadt szemét és nehéz. Őskor-tól Jelenkorig az ÖSSZES ország:/ Mindegy, megírom, azt megyek haza
Tekintsd meg kérlek a Fórum Szabályzatát, ha még nem tetted, hogy kerüljük a sok figyelmeztetést.
Yugioh csere kívánságlistám
![]() ![]() ![]() | ![]() |
Posted 06 July 2006 - 12:29 PM
Egyébként nem kéne sok pénzt költened mert most nekem is van csak még kéne pár embert szerezni,és ha mondjuk nálad piálnánk akkor olcsobban jönne ki mint kocsmában..ha össze dobjuk az ugy olcsó csak még kéne olyan 2-3 ember csak az a baj hogy Ex,Relunx dolgozik Vírusnak és Phoenixnek meg már van programjuk,,szóval elkéne érni a Marcel vagy a Pöt öt hátha nekik lenne kedvük,
Posted 07 July 2006 - 12:06 PM
Posted 07 July 2006 - 05:09 PM

Románia fontos dátuma: 2038 - EUba lépés

---------
Phoenix: Közgázra járó rokonod nincs?
Két helyre érdemes jelentkezni:
Corvinus: Külker, marketing szak... 78% csaj
ELTE pszichológia szak... 90% csaj Oda már a bulikba bejutni is kurva jó
Posted 07 July 2006 - 05:40 PM
mikor kiderült szak közép ben hogy az osztájomban öszesen 4 csaj van akor jötem rá hogy páját tévesztetem XD a szinisekhez kelet volna menem 2 ajtoval odéb

Posted 07 July 2006 - 05:50 PM
Posted 07 July 2006 - 07:00 PM
Nem tom, hogy marketingre igen-e, de érdekel, és lehet, hogy majd tanulok olyat is
Engem ezek érdekelnek: Turizmus és vendéglátás, Keleti (Japán) nyelvek és kultúrák, Matematika, Marketing, Pszihológia, Informatika (grafika és programozás), Mérnöki cucc
Tekintsd meg kérlek a Fórum Szabályzatát, ha még nem tetted, hogy kerüljük a sok figyelmeztetést.
Yugioh csere kívánságlistám
![]() ![]() ![]() | ![]() |
Posted 07 July 2006 - 07:27 PM
Posted 09 July 2006 - 02:46 PM
Posted 09 July 2006 - 03:01 PM
A marketingnél pedig az a lényeg, hogy az üzletkötés. GYORSAN és megfontoltan kell gondolkodni, akár ilyen spontán szerződéseket is aláírni, csak ritka esetekben van már a "még alszom rá egyet". Meg ha lassan kapcsolsz, átbasznak ^^' Tehát ez neked nem játszik. Az építész téma végülis jó lenne, mert csak számolni meg rajzolni kell, esetleg fantiáziálni... De azt sem annyira... Tehát az nem annyira kreatív munka ^^'
A vendéglátás sztem megerőltető lenne bármilyen poszton ^^' Mivel inkább olyan vagy, hogy leszarod a dolgokat, vagy nem figyelsz oda vmire, valószínűleg az első héten visszapofáznál a főnöködnek, vagy az adóellenőrnek, vagy valakinek ^^' Tudom, hogy úgyis visszapofáznál neki, mert azt hiszed, hogy lehet igazad... Ha te vagy a főnök, az meg a "majd később" vagy a "nem is érdekel" dolgok miatt nem menne ^^'
Hát a számtech egyik részével neked se lenne gondod sztem... Ami csak a magolás és gépelés ^^' Egy olyan számítógépes munkát, aminek a kreativitáshoz köze van, akkor inkább Phoenixre bíznám, mert van fantáziája ^^' Na, akkor ezt szépen levezettem

Tanulság: Legyél építész ^^'
Posted 09 July 2006 - 03:02 PM
A nyílt napokra ezért érdemes elmenni meg mondjuk neten keresel leírást a szakról és a munkáról mielőtt elküldöd jelentkezést. Mert pl. én is nagyobb kutakodás után jöttem rá hogy se gazdaságival ,sem pedig informatikával nem akarok foglalkozni.
S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....
http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
Posted 09 July 2006 - 03:07 PM
Posted 09 July 2006 - 03:08 PM
Posted 09 July 2006 - 03:08 PM
eszt nekem 7 év alat sokat bizonyitota ^^ a legutobi az volt mikor el kellet neki magyaráznom hogy ex téged mért idegesit ha egy szál also gatyában befekszik az ágyadba betakarozik és a párnádra fekszik ^^
Posted 09 July 2006 - 03:11 PM
Amik maradnak azokat írd fel és kezd el elolvasni mit csináltak pontosan vagy hogy egyáltalán a felvételi követelmények lapján esélyed van-e bejutni.
Ami marad nem szabad hogy 10 szaknál több legyen. (ebben a fázisban nekem már csak 8 volt)
Aztán nézd meg melyiket hol tanítják. Hol helyezkedik el az intézmény ahol tanítják és milyen híre van (ha ez is egy szempont számodra) és akkor már egész jól állsz.
S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....
Posted 09 July 2006 - 03:12 PM
Posted 09 July 2006 - 03:15 PM
Posted 09 July 2006 - 03:16 PM
Posted 09 July 2006 - 03:20 PM

Posted 09 July 2006 - 03:20 PM
Posted 09 July 2006 - 03:23 PM
a rencer gazda dolga ha valami baj van egy gépel vagy egy alakalmazot ( magolos, gépelös, 0 iqs ) elbasz valamit akor megcsinálja ^^
én gondolkodom hogy rencer gazdait és programozoit végezek és miközben rencer gizdulok aközben végezni a programozoi munkát...jó fizetés ^^
Posted 09 July 2006 - 03:26 PM
Posted 09 July 2006 - 03:27 PM

Posted 09 July 2006 - 03:29 PM
Posted 09 July 2006 - 03:29 PM
Posted 09 July 2006 - 03:30 PM
Posted 09 July 2006 - 03:45 PM

This post has been edited by Milán: 09 July 2006 - 03:46 PM