-=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum: Rulings kérdések - -=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Rulings kérdések

#1 User is offline   Pöt 

  • The Guardian of Anti-Metagame Cards
  • PipPip
  • Group: Felhasználók
  • Posts: 196
  • Joined: 09-November 04

  Posted 25 March 2007 - 04:43 PM

Hali!

Épp próbálgattam ma a paklimat és egy érdekes szituáció révén felmerült az alábbi kérdés:
Ha az én oldalamon face-up attack pozícióban ott van egy Cyber Phoenix, akkor kijátszhatom-e a Snatch Steal-t, hogy elvegyem az ellenfél Cyber Dragonját? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Card Name: Cyber Phoenix
Monster Type: Machine
Attribute: FIRE
Level: 4
Attack: 1200
Defense: 1600
Effect:
While this card is in face-up Attack Position, negate the effects of any Spell or Trap Card that targets 1 Machine-Type monster you control. When this face-up card attacks or is attacked, and it is destroyed by battle and sent to the Graveyard, you can draw 1 card.

Card Name: Cyber Dragon
Monster Type: Machine
Attribute: LIGHT
Level: 5
Attack: 2100
Defense: 1600
Effect:
If your opponent controls a monster and you control no monsters, you can Special Summon this card from your hand.

Card Name: Snatch Steal
Card Type: Equip Spell
Effect:
Take control of a monster on your opponent's side of the field that is equipped with this card. Increase your opponent's Life Points by 1000 points during each of their Standby Phases.

A megoldást pár nap múlva felteszem ide, addig ti tippelgessetek!
Would you like to see my bunghole?



Cseréim
0

#2 User is offline   Makk 

  • Undead Punk Mage
  • PipPip
  • Group: Felhasználók
  • Posts: 187
  • Joined: 24-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Maglód
  • Interests:Sajnos az államtitok

Posted 25 March 2007 - 06:48 PM

Amint átjött örökre ott marad és nem gyógyul 1000-et amíg a Cyper Phonix a mez?n van, amint lemegy utána kap 1000-et minden SP-ben és ha lemegy a snatch visszatér.

This post has been edited by Makk: 25 March 2007 - 06:49 PM

Ó hogy vinne el az Exiled force
0

#3 User is offline   Kis RC Adjá' Muffint Gábor 

  • Szavak embere
  • PipPip
  • Group: Felhasználók
  • Posts: 130
  • Joined: 07-March 07
  • Gender:Male
  • Location:Ki a faszom találta ki a Caps Lockot?? dögöljön meg.:D

Posted 25 March 2007 - 06:55 PM

Ez nem valami nehéz kérdés biggrin.gif Elveheted mert a phoenix effect-je csak a te machine szörnyeidre hat, és amikor kijátszod a snatch-et akkor még nem a tiéd biggrin.gif
0

#4 User is offline   Pöt 

  • The Guardian of Anti-Metagame Cards
  • PipPip
  • Group: Felhasználók
  • Posts: 196
  • Joined: 09-November 04

Posted 25 March 2007 - 08:31 PM

Egy fontos pontot viszont kihagytál RC. Ha átjön hozzád az a CD, akkor már te irányítod és a phoenix effectje a te általad irányított machine szörnyekre hat, illetve az azokat targetel? lapokra és ha jól tudom, akkor a snatch az az általad kontrollált CD-t targeteli.
Would you like to see my bunghole?



Cseréim
0

#5 User is offline   amcsi 

  • The Guardian of ROMANTIC anime
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 3,061
  • Joined: 09-November 04
  • Gender:Male
  • Location:in America!

Posted 25 March 2007 - 08:32 PM

Én meg azt mondom, hogy nem játszhatod ki Snatch Steal-t Cyber Dragonra, mert nem cselekedhetsz olyat, ami resolválódás után Infinite Loopot (végtelen ismétl?dést) okozna. Egyébként még fennhagyom egy napig ezt a topicot, de legközelebb a FAQ topicba írjátok a Rulings kérdéseket ( http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php?showtopic=119 )
0

#6 User is offline   Pöt 

  • The Guardian of Anti-Metagame Cards
  • PipPip
  • Group: Felhasználók
  • Posts: 196
  • Joined: 09-November 04

Posted 25 March 2007 - 08:42 PM

Az fasza amcsi, mert annak az 1 pélónak a külön topicját, amiben bemutatkozott, még mindig nem törölted le, de az érdekes cuccost azt bezzeg 1 nap múlva már törölnéd is.
Would you like to see my bunghole?



Cseréim
0

#7 User is offline   amcsi 

  • The Guardian of ROMANTIC anime
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 3,061
  • Joined: 09-November 04
  • Gender:Male
  • Location:in America!

Posted 25 March 2007 - 08:53 PM

Várjál, akkor hülyeséget mondtam, mert nem szándékoztam törölni, csak bezárni (vagyis meg lehet tekinteni, de írni nem lehet), csak rosszat írtam. A bemutatkozós topic is be van zárva.
0

#8 User is offline   Kis RC Adjá' Muffint Gábor 

  • Szavak embere
  • PipPip
  • Group: Felhasználók
  • Posts: 130
  • Joined: 07-March 07
  • Gender:Male
  • Location:Ki a faszom találta ki a Caps Lockot?? dögöljön meg.:D

Posted 26 March 2007 - 10:59 AM

Azt mindja meg nekem valaki hogy exiled-nek miért van effectje skill drain-nél ha macro cosmos mellett is van??
0

#9 User is offline   amcsi 

  • The Guardian of ROMANTIC anime
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 3,061
  • Joined: 09-November 04
  • Gender:Male
  • Location:in America!

Posted 26 March 2007 - 02:30 PM

Na jó, most már tényleg minden kérdés menjen a FAQ topicba
Topic bezárva
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users