Versenyek
Posted 21 December 2004 - 12:20 PM
DE KÉREM SEMMI MOCSKOLÓDÁS! TEHÁT SEMMI HENCEGÉS, CSAK ÍRJÁTOK MEG, HOGY HANYADIKOK LETTETEK.
Posted 07 February 2005 - 01:02 PM
Posted 07 February 2005 - 09:27 PM

Tekintsd meg kérlek a Fórum Szabályzatát, ha még nem tetted, hogy kerüljük a sok figyelmeztetést.
Yugioh csere kívánságlistám
![]() ![]() ![]() | ![]() |
Posted 09 February 2005 - 09:54 PM
Eddig úgy tűnik, hogy én Relunx-szal indulok
Tekintsd meg kérlek a Fórum Szabályzatát, ha még nem tetted, hogy kerüljük a sok figyelmeztetést.
Posted 20 March 2005 - 12:11 PM
advanced verseny
a többit nem tudom^^
hamarosan lesz egy attribute verseny is, ahol egy pakliban csak 1 attribute-ot tarthatsz^^ arra elmennék a tűz paklimmal

Posted 28 March 2005 - 03:29 PM
Posted 19 April 2005 - 08:29 PM
Posted 10 May 2005 - 11:56 AM

Na jó akármizést mindenkinek!
U.I.: Increase tha peace my niggaz!
Posted 10 May 2005 - 10:27 PM

amúgy gratulálok neked
oké elfogadom mostantól a SÉF-et mint leányvállalatot^^
kik is a séf tagjai amúgy?
Posted 14 May 2005 - 11:26 PM
Posted 17 May 2005 - 10:09 PM
Posted 30 May 2005 - 11:10 PM
Egyébként igen, a SÉF 1 klán, ha még valaki nem tudta volna.
Ja és a következő verseny Júni 5.-én lesz.
This post has been edited by Pöt: 30 May 2005 - 11:12 PM
Posted 01 June 2005 - 03:31 PM

mer elkepzelni se tom:P
Posted 01 June 2005 - 09:03 PM
amúgy köv verseny 4 nap múlva, vagyis Június 5 (Vasárnap)
gyertek

Posted 26 January 2006 - 10:45 PM
Tagjai: Relunx, Pöt, Tristan, Marcell
Duel elött: Kés és fakanál törést!
Miután nyertünk egy duelt: Ezt a menüt is megfőztük!
Relunx
Posted 26 January 2006 - 11:12 PM
Amúgy jövök szombaton versenyre, ki jön még?
Posted 26 February 2006 - 04:46 AM
A szabályok szerint kinyitod az 5 boostit,felírod egy listára mik voltak benne,aztán leadod,majd minden versenyző randome kapja a decket a leadottakből. (ez azért volt hogy ne legyen csalás) Ha valaki istent húzott 1000 ft ellenében vehetett egy új boostit és az istent megtarthatta. Én itt Divine Dragon Excelion-t és Damage Condensert húztam. Féltem is mert két Super rare-t kellett kiadni kezemből,de végül ezt kaptam: 2 Chainsaw Insect (az egyik ultimate rare), 1 Treeborn Frog, 1 Ancient Gear Castle (super rare), Cyclone boomerang (rare)
Ezzel a deckel sikerült megnyernem a versenyt aminek örültem és díjként kaptam:
+3 Ancient Lamp promo lapot és Raviel, lord of Phantasms-ot
És szerencsémre tudtam cserélni.4 Ancient Lampom volt,így 2őt cserélni akartam, Sol épp a közelben volt és mosolygott hogy 3 hét után ebay-ről végre szerzett egy secret rare XYZ-t. 5 percel később én ugyanezt mondtam magamról

csere: 2 Ancient Lamp vs. XYZ és egy X,egy Y és egy Z szörnyért.
Utána találtam egy gyereket akinél Demise, King of Armageddon volt. Kínáltam neki a common cseréimet és nagy csodálkozásomra 10ért el is tudtam cserélni úgy hogy Morphing 2őt és Leviadragon-t kivettem,mondván nem érné meg nekem.
csere: 10 common vs. Demise, King of Armageddon
A Treeborn Frog-ot is el kellett cserélnem, mert egy Thousand-eyes Restrict-re és egy Chainsaw Insect-re nem mondhattam nemet. Így már 3 insectem van.
csere: Treeborn Frog vs. Thousand-eyes Restrict és Chainsaw Insect
Aztán egy gyerekkel cseréltem a rare Shadow Ghoult Royal Decree-re.
csere: Shadow Ghoul vs. Royal Decree
És végül egy gyereknél cseréltem valami commont egy Spirit Reaperre ami nekem nem kell,mert van 2őm,de cserének jól jöhet tehát várom az a jánlatokat

csere: 1 common vs. 1 Spirit Reaper
Később az új boosti lapjaiból (amikből már úgyis már-már túl sok volt nekem) cseréltem Relunxal egy Bottomlest. Csak ezt írom mert már csak erre emlékszem.
Napi csili-vili zsákmányok:Raviel lord of Phantasms,3 Chainsaw Insect,Ancient Gear Castle,2 Ancient lamp,XYZ,Demise King of Armageddon,Thousand-eyes Restrict,X,Y,Z,Cyclone boomerang
Megérte nekem a mai nap

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....
http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
Posted 26 February 2006 - 01:09 PM
csak kiváncsi vagyok ara mit szolt vajon az aki a randomnál 5 buszti értékü lofaszt kap ( ha ot letem volna valaki megszivta volna ^^ mert én retenet szarul bontok de nem azal kelet volna játszanom hanem valaki más bontásával ami jó XD )
Posted 26 February 2006 - 10:10 PM
De a spirit reapert rakd félre nekem.
UI: légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Posted 10 March 2006 - 05:33 PM
Én jövök mindkettőre, gyertek ti is versenyezni.
Posted 14 May 2006 - 10:46 PM
S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....
Posted 15 May 2006 - 10:40 AM
Amúgy azért akar elmenni Dorkó, mert végzett az egyetemmel, és akar magának egy rendes állást
Posted 21 May 2006 - 01:14 PM

Posted 21 May 2006 - 01:22 PM