-=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum: Book Club - -=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum

Jump to content

Page 1 of 1
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

Book Club könyvekr?l b?vebben

#1 User is offline   Vírus 

 • The Tormentor
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • Group: Moderátor
 • Posts: 4,643
 • Joined: 14-November 04
 • Gender:Male
 • Location:Budapest

Posted 29 March 2011 - 08:38 AM

Gondoltam nyithatnék egy ilyen topicot is.

Ma befejeztem Stephen King: A mobil című könyvét
Tudom hogy egy divatkönyvről van szó, hisz elég nagy reklámot kapott úgy 1-2 éve. Igazából azért is olvastam el, mivel tudni akartam, hogy én alapból kedvelem-e az írót vagy sem, hisz kétség kívül az egyik legelterjedtebb író a kategóriájában. A mostanin kívül olvastam tőle még a menekülő ember-t, de ott tudni kell, hogy csupán a végét írta, az alapötlet nem az övé. Emellett láttam pár filmet mint A halálsoron és A köd, valamint még valamennyire emlékszem az Állattemetőre és az Álomcsapdára is.

Következtetéseim:
1, A köd az sztem rohadt jó film.
2, én nem szeretem Stephen Kinget.

Nos sztem nagyon jó történeteket ki tud találni és az írásából kirajzolódik hogy magasan kultúrált ember lehet, ennek ellenére nem vagyok azzal kibékülve, ahogy a művei végét alkotja. Nem szeretem a befejezetlen szálakat és a nyitva hagyott lehetőségeket. Persze ezt sokan kedvelik, de speciel én nem annyira.

A mobil szépen ábrázolja azt a lehetőséget mikor belecsöppenünk az események kavalkádjába és bájos karakterekkel is bír, de vannak közte nagyon felszínes karakterek is és a vége nekem nem tetszik. Nem fogok részletes könyvismertetőt tartani, nem ez a célom, hisz egy könyvről igazán akkor lehet beszélni ha többen olvasták. Egyenlőre a topic szándéka egy "ajánlanám/nem ajánlanám"... és az említett problémákat figyelembe véve inkább nem ajánlom.
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....

http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
0

Share this topic:


Page 1 of 1
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users