-=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum: Reyvateil / Song Magic - -=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum

Jump to content

 • (2 Pages)
 • +
 • 1
 • 2
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

Reyvateil / Song Magic Mi legyen

#31 User is offline   ExVeemon 

 • Szőke ciklon XD
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • Group: Code Geass RPG Admin
 • Posts: 3,121
 • Joined: 09-November 04
 • Gender:Male
 • Location:Bukarest bazdmeg, szerinted mi?!
 • Interests:Hát... Engem aztán majdnem minden érdekel ^^' Kivéve, ami nem, de az részletkérdés.<br><br>http://www.crushcalculator.com/content/love/985213527

Posted 29 June 2011 - 01:16 AM

A terveim nekem is megvannak, attól még, hogy nem feltétlen közlöm őket, mert minek? Mivel az elmúlt mesélésekben a superboss katonáival kellett harcolnom, ezért nem akkorra terveztem családi hepajt, bár gondolom ezt te is jogosnak véled :D Hogy ha éppen nem random teleportok és egyéb ilyenek fogják irányítani a játékomat, és lesz némi mozgásterem, akkor majd fogok tudni én is cselekedni. Tegyük hozzá, hogy én a gyors helyváltoztatás képességét (Dark World kapu nyitás) kb 2 mesélés óta kaptam meg. Vírusnak kicsit egyszerűbb dolga van ezer dolgot csinálni egyszerre, mert 5 másodperc alatt eljut A-ból B-be. Nekem ugyanilyen távolságokat megtenni több óra volt, amik random encounterrel (általában nem pozitívval) járnak. Ezzel el lehet baszni egy teljes mesélést.

Abban igazad van, hogy nem baszogatlak folyamatosan azzal, hogy ilyen kérdés, olyan kérdés, amolyan kérdés. De kár lenne azt szóvá tenni, hogy nem foglal el elég fontos helyet a szerepjáték az életemben. Az elmúlt két félévemet gyakorlatilag könyvek alatt töltöttem, beadandókat írtam (két félév alatt összesen 192 oldalnyit, csak hogy jelezzem, hogy nem kis mennyiséget), kutatásokban vettem részt (3ban pontosan, ezt meg Vírus tudja, hogy azok se 2perces dolgok). Továbbá a 2 félévem alatt 23 zéhát írtam összesen, amiből nyilván nem tanultam mindre, de még ha rosszindulatú vagyok saját magammal szemben, legalább 15-16 olyan volt, amire szintén kurva sokat kellett tanulnom. Továbbá 14 szakkönyvet végeztem ki 2 félév alatt, egyenként 700 oldal körüliek, plusz a filozófia anyagok, ami úgy kb 300 oldal volt tömören. Emellett szabadidőmben abszolváltam egy 650 oldalas Kriminológia szakkönyvet, meg olvasnom kellett folyóiratokat (oldalszámot nem tudok, de nem 10 oldal volt az se), hogy up-to-date legyek a jelenlegi szakmai kérdésekben. Ezek általában nem kölcsönözhetők voltak, és csak könyvtárban hozzáférhetők. Egyéb számadat: összesen kereken 80 darab tesztet (egy darab úgy 45-75 perc) vettem fel a két félév során, egyenként. Egyszer-egyszer volt lehetőségem 5 emberrel felvenni egyszerre. 9 előadást tartottam két félév alatt, ebből 5 előadás másfél órás volt, a többi 40 perces. 13 darab kollokviumom volt (+UV) a gyakorlataim mellett, ebből 10-et sikeresen teljesítettem, holnap megyek javítani még egyet. Az előző félévem átlaga 3,8 volt, a mostani 4,00. A szabadidőmet az képezte, hogy hetente egyszer elmentem bulizni, és a következő napot másnapossággal töltöttem, amit többnyire olvasással kötöttem össze, hogy legalább minimális fingom legyen arról, miből buktatnak meg.

Röviden összefoglalva: csak azért, mert kurvára nincs időm ezzel foglalkozni, véleményem még lehet, és attól még, hogy nem volt időm megosztani a terveimet, amiknek a felére az lenne a válasz, hogy nincs kidolgozva és sucks to be me, lehetnek értelmesek. :) Ezt most nem holmi sértésként írtam le, csak a a szakmai elkötelezettségemért nem fogok elnézést kérni. :)
Mi a helyzet? ;)
0

#32 User is offline   Vírus 

 • The Tormentor
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • Group: Moderátor
 • Posts: 4,643
 • Joined: 14-November 04
 • Gender:Male
 • Location:Budapest

Posted 29 June 2011 - 07:44 AM

1,Templomos godoknál sztem eléggé sokat segítettem és az a tény hogy most nem teszem azt támasztja alá hogy vannak kötelességeim az oktatás iránt, méghozzá nem kis téttel. (kb mint Ex is írta, csak nekem nincs ekkora türelmem már hozzá XD)
2,A terveim egy része biztosan érintené a godvilágot is. Az hogy nincs kidolgozva és így is van 300 tervem nem azt mutatja hogy nem kell, hanem hogy jól használom fel a resourcejaimat, ha több resoureceom lenne akkor mégjobban kihasználnám ,de ezt másra pocsékolom jelenleg.
3,A terveim tetemes része Demon world és Royalty belső világot érint jelenleg is ami szintén nincs meg...ja és Trón termi trigger (!!!)
4,Kicsi a haszon elv inkább azt mutatja hogy nem gondolsz előre megfelelően, hisz ha utolér a köv gen akkor mégtöbb job zúdulna egyszerre a nyakadba... Mi Exel ideiglenesen megelégednénk Hueco Mundo illetve Soul Society-vel (de nem elég a random járkálás, hanem városok és karakterek is kellenek kidolgozva, későbbi NPC-ink, valószínű hogy nem egyből a kapitányokkal fogunk csevegni és inni). Mire felfedezzük megfelelően már beérhetnek többiek és ők már valszeg más részét fogják lakni a túlvilágnak, ha meg nem akkor neked kevesebb munka. De ha akkor dolgozod ki, akkor ha mindenki máshová megy, akkor iszonyatosan szopni fogsz.
5,Ha a teamwork godokkal el voltál akadva, akkor azért bedobhatnád közösbe mi az ami problémás.
7,Egy faj kidolgozását azért érzed kevésbé problémásnak, mert csak a kitalálás résznél ragadsz le...de ha megkérdezzük hogy a faj főként hol található, melyik régióban hol van városa vagy nagyobb területe ahol él, kik az ellenségeik, kik a szövetségeseik akkor már gondban vagy ha ezt minden fajra ami most "játszik" megkérdezzük. Egy olyan probléma ez mesélői szempontból amin én is dolgozok, de nálad is látom. Vannak karakterek és vannak helyek, de nem ÉLNEK, nincsenek interakcióik igazán a múltal sem, sem a jelennel, csak megjelentek valahol mint az erdőben egy random poring és ott várnak...Mindig izgalmas újat kitalálni, tudom, de az elvarratlan szálak nem jók.
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....

http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
1

#33 User is offline   Revillo Phoenix 

 • Slash To Death Angel
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • Group: PRPG Admin
 • Posts: 3,631
 • Joined: 09-November 04
 • Gender:Male
 • Location:In all your base that belong to us.
 • Interests:Pont az.

Posted 29 June 2011 - 10:35 AM

Ex: Hát épp ott tartunk hogy te is cselekedhetsz Ex mivel ugye kitaláltuk hogy nem kell foglalkoznotok azal a super lofaszal. Amugy most ott tartok gondolatban hogy lehet egyszerüen aszt mondom hogy Omega nem akarta kint látni a másik super bosst és letépte a csicskái arcát és akor legalább Omegának is van valami hogy mi a lofaszt csinált eddig.

Amugy gondoltam hogy nem semit tevés miat nem játszol de ez nem modosit a tényen hogy nem igazán játszol. Az hogy eszt azért mert nem akarsz vagy mert más dolgod van az csak részlet kérdés kidolgozás szempontjábol. A lényeg hogy amig nem játszol adig az amit hozád kell kidolgozni alacsonyabb prioritáson van mint az ami az aktív játékosoknak kell és hasonlók.

Én se le szolásnak irtam hogy nem játszol. Ha a sulival akarsz foglalkozni akkor tégy ugy. Kivánom hogy sikeres legyél.

Virus:
1. Ugyan az a válaszom mind Ex felé.
2. Hát szerintem amit most csinálsz az nem pocsékolás éppen. :D -> Plusz neked is ott van a részleges felfedezése a god világnak. ( Amikor elöször meséltem PRPGt akkor se volt még térkép hozá. :P )
4. Soul Society és Hueco mundo az amit már rég rendelkezésre bocsájtotam. Az a 2 amin nincs mit kidolgozni. Ugy néz ki mint az animében. Innentöl be lehet menni és csinálni lehet ott dolgokat.
NPCket sosem dolgozok ki elöre csak a leg nagyobakat. A kis random NPCk azok mindig ien röktönzésekböl növik ki magukat. Pl Evereth az csak egy random tournament elenfél volt amcsnak és alapbol semi tervem nem volt vele. ( Nomeg ienek hogy szeméiség aszt nem kidolgozom hanem puf egy pilanat alatt kitalálom kb mikor ugy érzem hogy ez az NPC maradandó lesz. )
Nem dolgozok ki NPCket mert pl kitalálnék egy NPCt aki szerintem kurva jó és sokat dolgozok rajta asztán lehet ti ignoroljátok vagy megölitek és akor semi értelme nem volt időt ölnöm belé.
( Az hogy gen 2 utol érjen az még mesze van amugy és attol nem kell többet kidolgoznom mivel azokat a jobokat is ugyan ugy ki kell dolgoznom ami nincs Player kezébe hisz valahogy az ellenségeket is le kell mesélnem. ^^" )
5: Ők mostmár mind 1 mivel problem solved.
7: Olvas el a csevegő topicban a rövid le irást. :D
A kérdezet informáciok máris ott vannak a Reyvateilekröl.
A mult meg csak van...Hát a valoságban is. Most nem fog a story eléd meni se a hejszinek élete. Minden hej anyira él amenyire észre veszed. Minden városnak ki alakitotam már pl rég légkört csak egyszer nem halom töletek hogy most le álsz egy kicsit és körül nézel hogy mivan itt a random emberekel pl. A random paraszt nem fog meglátni téged az utcán és felismerni hogy te vagy a player és hozád meni a gondjaival hogy el mondja neked ezen a hejszinen mivan. Neked kell bele fojnod pl egy hejszin életébe ha akarsz valamit. Ha meg nem teszed eszt célzotan akor ugy veszem hogy a karaktered egy nagy ignore táblával játkál amig nem történik valami ami egy bizonyos érdekeség szint fölött van.
Amugy az hogy pl NPCknek nem lennének interakcioik az igazábol föleg csak nektek az első gen-nek probléma szerintem. Nektek még ugy indult meg a játék hogy kb csak gyakás az egész. Asztán kicsit nehéz érzéketlen gyakó gépekböl szociálisba át mesélni titeket. Gen 2 már ugy jött be a játékba hogy a szocialitás egy iszonyatfontos dolog és rá vannak kényszerülve mert ők ojan csoportokban vannak ahol mesze vannak a csucstol. Igazábol az MG és RK meg adta nekik aszt hogy szocializálodni kell vagy meghalsz ami táplálja aszt hogy szocializálodjanak. :P

---etc---
Igen Luca is arra szavaz hogy legyenek Reyvateilek. :P

This post has been edited by Revillo Phoenix: 29 June 2011 - 10:35 AM

0

#34 User is offline   Vírus 

 • The Tormentor
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • Group: Moderátor
 • Posts: 4,643
 • Joined: 14-November 04
 • Gender:Male
 • Location:Budapest

Posted 29 June 2011 - 11:58 AM

jajó...én általában azért nem basztatlak részletekkel mert TBC gyanús XD

érzéketlen gyakógép...kikérem magamnak...(bár eléggé fedi az igazságot XD ugyebár a csevegős kép ami nekünk általános B terv)
http://tfdyugioh.com...dpost__p__18494
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....

http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
0

#35 User is offline   Relunx 

 • Lord of Nightmares
 • PipPipPipPip
 • Group: Doubt RPG Admin
 • Posts: 514
 • Joined: 09-November 04
 • Gender:Male
 • Location:In a Hot Spring with My Goddess
 • Interests:Anime, PRPG, MBAACC, BBCS, KOF MIRA, Signature kreálás

Posted 29 June 2011 - 03:15 PM

Reyvateil kérdés:
"A" Swordsman védi a csapatjában lévő "B" Reyvateil-t, miközben az charge-ol egy megbasz csapást.
Ellenfél "C" Handfighter látja a lehetőséget és megtámadja a Reyvateil-t egy Meteor Hit-el.
"A" Swordsman-nek még van ideje cselekedni, megfogja a "B" Reyvateil-t és elugrik vele oldalra a Meteor Hit elöl.
Kérdés: Reyvateil song charge-ja restelődött 0-ra vagy nem, mivel technikailag nem ő dodge-olt (nincs interupt) hanem a Swordsman?

Relunx
0

#36 User is offline   Revillo Phoenix 

 • Slash To Death Angel
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • Group: PRPG Admin
 • Posts: 3,631
 • Joined: 09-November 04
 • Gender:Male
 • Location:In all your base that belong to us.
 • Interests:Pont az.

Posted 29 June 2011 - 03:29 PM

Virus: már nem vagy anyira az mint voltál de ép ez az hogy régen voltál és az átmenetet meg kell szokni. Részben azért jön pont jól ki hogy nálatok nagyobb faszu dolgok jötek mostanában szembe. Tulzotan megszoktátok hogy ha valami nem tetszik aszt megölöm vagy csak megölöm mert kell az xp. Eröl szoktatlak le titeket egyre jobban az elmult hoszú időben.

Relunx: Jó kérdés. Aszt mondom hogy az se maradhat teljesen büntetlenül. Nem resetelödik nulára de kicsit bezavar ugyhogy amig nem regenerálja a koncentrácioját hogy teljesen a songra figyel adig be lasul a chargeja.
0

Share this topic:


 • (2 Pages)
 • +
 • 1
 • 2
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users