Abban igazad van, hogy nem baszogatlak folyamatosan azzal, hogy ilyen kérdés, olyan kérdés, amolyan kérdés. De kár lenne azt szóvá tenni, hogy nem foglal el elég fontos helyet a szerepjáték az életemben. Az elmúlt két félévemet gyakorlatilag könyvek alatt töltöttem, beadandókat írtam (két félév alatt összesen 192 oldalnyit, csak hogy jelezzem, hogy nem kis mennyiséget), kutatásokban vettem részt (3ban pontosan, ezt meg Vírus tudja, hogy azok se 2perces dolgok). Továbbá a 2 félévem alatt 23 zéhát írtam összesen, amiből nyilván nem tanultam mindre, de még ha rosszindulatú vagyok saját magammal szemben, legalább 15-16 olyan volt, amire szintén kurva sokat kellett tanulnom. Továbbá 14 szakkönyvet végeztem ki 2 félév alatt, egyenként 700 oldal körüliek, plusz a filozófia anyagok, ami úgy kb 300 oldal volt tömören. Emellett szabadidőmben abszolváltam egy 650 oldalas Kriminológia szakkönyvet, meg olvasnom kellett folyóiratokat (oldalszámot nem tudok, de nem 10 oldal volt az se), hogy up-to-date legyek a jelenlegi szakmai kérdésekben. Ezek általában nem kölcsönözhetők voltak, és csak könyvtárban hozzáférhetők. Egyéb számadat: összesen kereken 80 darab tesztet (egy darab úgy 45-75 perc) vettem fel a két félév során, egyenként. Egyszer-egyszer volt lehetőségem 5 emberrel felvenni egyszerre. 9 előadást tartottam két félév alatt, ebből 5 előadás másfél órás volt, a többi 40 perces. 13 darab kollokviumom volt (+UV) a gyakorlataim mellett, ebből 10-et sikeresen teljesítettem, holnap megyek javítani még egyet. Az előző félévem átlaga 3,8 volt, a mostani 4,00. A szabadidőmet az képezte, hogy hetente egyszer elmentem bulizni, és a következő napot másnapossággal töltöttem, amit többnyire olvasással kötöttem össze, hogy legalább minimális fingom legyen arról, miből buktatnak meg.
Röviden összefoglalva: csak azért, mert kurvára nincs időm ezzel foglalkozni, véleményem még lehet, és attól még, hogy nem volt időm megosztani a terveimet, amiknek a felére az lenne a válasz, hogy nincs kidolgozva és sucks to be me, lehetnek értelmesek.