-=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum: Változtatások és tervek - -=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Változtatások és tervek Fórum és Honlap hír

#1 User is offline   amcsi 

• The Guardian of ROMANTIC anime
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Admin

Posted 29 May 2008 - 10:29 AM

Fórum hírek:
  • Visszatért a "Bump this topic" rendszer. Olvassátok el a Szabályzatot! Többet nem szabad egymás után hozzászólni. Ez FONTOS, és mindenki vegye figyelembe!
  • Beállítottam a fórum fő skinjén, hogy minden hyperlinket húzza alá. Engem zavart, hogy nem mindig vettem észre a linkeket mások hozzászólásában.
A honlapon újdonságokat fogok csinálni. Tervezett projectek:
  • Versenynaptár. Több fajta scrollmenüvel meg begépelős beviteles verseny hozzáadása menüpont (élő yugioh, YVD, KCVDS illetve Joey the Passionös versenyeket is lehet szervezni/hirdetni). Az, hogy akárki nyithat új versenyt, vagy csak bizonyos emberek, még eldöntöm. Lehetség lesz egyéni tiltott listát hozzácsatolni, verseny után Mantis eredmény html-t feltölteni, és kommentelni.
  • KártyAdatbázis, wikipedia-féle szerkeszthetős (egyenlőre csak TCG).
  • Beléptetőrendszer a honlapon. Integrálva lesz a fórummal, így honlap username/password = fórum username/password.
  • YVD használati utasítás frissítése, szépítése, átláthatóbbá tevése.
  • KCVDS használati utasítás.
  • Joey the Passion használati utasítás.
  • Yugioh kártyaboltok részleg (nem olyan fontos, de azért ott lesz).
  • Letöltések részleg normálisra megcsinálása.
U.I.: Azok számára, akik elsősorban fórumoznak, és nem érdeklik őket annyira a honlap, hogy megjegyezzék a címét, de netán kíváncsiak lennének, hogy hogy haladnak a dolgok, a fórum logója alatt ott van egy link a honlapra "-=TFD=- magyar yugioh kártyajáték honlap" felirattal. smile.gif

U.U.I: Mégsincs Bump this Topic. Nem tudtam teljesen működőképessé varázsolni még.

This post has been edited by amcsi: 29 May 2008 - 01:03 PM

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users