-=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum: Reyvateil / Song Magic - -=TFD=- magyar yugioh kártyajáték fórum

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Reyvateil / Song Magic Mi legyen

#1 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: PRPG Admin
  • Interests:Pont az.

Posted 27 June 2011 - 07:06 PM

Eszt a témát ki veszem a csevegőböl és ide irányitom.
Itt lehet rola vitatkozni hogy hogy legyen.
Csak az után szavazatok miután már ki votatkoztátok magatokat mivel nem lehet szavazatot változtatni de ez senit nekem értékelni hogy mit szeretnétek.

Reyvateil: Egy ojan job amit player nem vehet fel és elégé nem tradicionális is. A Reyvateilek mindig tejesen saját skillekel rendelkeznek szoval mindegyik egyéni, ami közös minden Reyvateilben hogy hangos éneklésel a végtelenségig chargeolhatják a magicjaikat. Ennél az opcionál nagyon/elégé rikák lennének. Nem imposible beléük futni de nem sürün találkozol velük. Plusz ebben a verzioban lehet adoptálom a partner rendszerüket is. A lényeg ebben hogy nagyon fontos relationshipet épiteni velük mert az unlockol nekik külömböző songokat. De ez még nem bisztos. ( A Reyvateilek az érzelmeiket öntik magicba és ha van egy hozád füzödő erős érzelmük akkor az is unlockolhat nekik egy uj magicot. )

Ez a verzio nem von maga mögé semmien kidolgozást mivel mindegyik egyedi szoval akkor fognak megjelnni ien npck mikor ép van is rá valami ötletem hogy adot Reyvateil mit csinál / mikor tervezek velük valamit ad such.

Song Magic: Az amit már csevegőbe irtam: Ugy tervezem hogy ha alt 2 lenne akor 4 song magic létezik / element és amien mágus vagy ojan song magicot tudsz tanulni és a distribution pedig.
Skill + Mage -> Első 3 song magicot meg tudja tanulni.
Mage + Mage -> A fő jobjábol az első 3mat és a melék jobjábol az első 2 song magicot meg tudja tanulni.
Single Mage -> Meg tudja tanulni mind a 4 song magicot az elementjéböl.

Kell kidolgozás de minimális mivel 4 Song magic / element és általába ojanok amik amugy is hasonloak a mágus eredeti skilljeihez. Pl Psychick-nél valszeg az egyik ojan lenne hogy Gigantikus Psy lándzsa elő éneklése vagy rengeteg megjelenitése és ládzsa vihar. Szoval tőbnyire fogok egy mágiát amiük már van is csinálok belöle egy végtelenségig chargeolható verziót.

( Meg valszeg lenne 1-2 non element song ami bárkinél lehet de ezek valszeg ien super rare cuccok lenének / ojan "secred" cucc ami nem foglal slotot. Pl a gameben van egy ojan hogy Purger amihez kell a Purger Kristáj amiböl 1 létezik a világon és csak anyi a lényege hogy tudod vele használni a Purger songot. )

Egyik se: Az egész ötlet bullshit és nem legyen iesmi prpgben.

Leszarom: Nekem asztán mindegy mert pl engem nem igazán befojásol or something like that.

----------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------
És ide be dobok egy kis argumentum kezdést. Eszt én beszéltem Noiral msn-en:

Noir says:
*amugy
*személyes vélemény
*nekem az első alternatíva jobban tetszik
*az npc reyvateilek
*2 szempontból
*1
*song magicet nemigazán lehet generalizálni, mert mindenkinek a saját cosmospherejétől függően teljesen eltérő song magic repertoárja van
*legalábbis az eredeti settingben ugye
*plus a dive systemet akkor kikéne hanyagolni
*2
*képzeld el a karaktert aki song magicet használ partyban
Revillo Phoenix says:
*hát igen de ienkor jön a Phoenix be balancolja a dolgokat a PRPG univerzumba :P
Noir says:
*teoretikus harc
*amcsi+noir+relunx vs valami ami jön
*noir mit csinálsz
*elkezdem csardzsolni az energiballt
*oké
*amcsi üt
*relunx mási kodalról üt
*noir?
*csardzsolok...
*tehát az ellenfél ezt lépi
*relunx cancellálja a mozgását
*amcsi eközben castol egy skillt
*noir?
Revillo Phoenix says:
*értem mire gondolsz
Noir says:
*én csardzsolok
Revillo Phoenix says:
*csak hát egy fok van ami miat bonyolultabb
*:D
*nem kell speciális támadás a reyvateil targetolásához mint Ar Tonelicoban :D
Noir says:
*naigen
*noir mit csinálsz?
*RELUNX TASUKETE
*és relunx mindent eldobva odaugrik
Revillo Phoenix says:
*kérdés mindig mikor rád támadnak hogy menyire bizol a partydban :D
Noir says:
*noir mitcsinálsz most?
*csardzsolok
Revillo Phoenix says:
*mert relunx oda ugrik
*relunx
Noir says:
*naigen
*de
Revillo Phoenix says:
*dobj hogy sikerül e
Noir says:
*relunx ugrik oda
Revillo Phoenix says:
*noir
Noir says:
*énmeg
*casrdzsolok
Revillo Phoenix says:
*cancelelsz és futsz mint álat te is
*el sütöd és futsz mint álat?
*vagy megbizol relunxban?
*az hogy relunx ugrik nem jelenti aszt hogy meg is tud védeni :D
*max megrobálja :D
*Nomeg a másik része a dolognak a 2. verzionál
Noir says:
*ezt értem, de akkor meg nemhasználok song magicet, mert olyan, mintha permanens openingbe raknám magam
*plus a többiekethátráltatom a harcban
Revillo Phoenix says:
*Hát ojan
*ez a risk
*és ezért kell party :D
*de amugy a másik ami eltérés az eredetinél a 2. altnál
*hogy ar tonelicoban a reyvateilnek nem volt más opcioja
*it viszont választhatsz hogy harcolsz
*vagy megbasz csapást chargeolsz
*és harc közben válthatsz oda visza
Noir says:
*igen, de ar tonelicoban szerintem azért müködött a dolog, mert a vanguardot is meg a reyvateilt is te irányitottad
*még váltogatással is
*vagy túl imba lesz
*vagy negatívimba
Revillo Phoenix says:
*nem mert ha tul sokat váltasz akor viszont akkor csak low szintre énekelt magicot tudsz nyomni :D
Noir says:
*= negatívimba
Revillo Phoenix says:
*hát jól kell nyomni a támadás erejének és charge idejének arányait :P
*de amugy igy is vannak charge attackok prpgben amugy
*Dragon Slave az kb egy nem unlimited ideig chargeolható song magic :D
*ojan 3kör hogy ki jöjön de ha be találsz vele akor brutálisat sebez
*de amig castolod addig opening
*iletve
*cancelelned kell ha nem akarsz openingbe lenni
*hanem dodgeolnád
*de pl jó ojankor mikor az elenséget blockolod valamivel 3 körig
*setupolni kell :D
*meg pl egy ien charge song magic nagyon hasznos mikor ojan ellenség jön amire a sima egy körös moveok szart se sebeznek
*mert aszt hiába teszed 3 körig openingbe és rá vágsz 3 1 körös cucot nem fogsz vele sebezni kb
*ugyhogy inkább lősz rá valami ojat ami charge timeért brutális
Noir says:
*az egy dolog
*de még mindíg él a pontom hogy
*annak az embernek
*aki csardzsol
*annak nemsok játékélménye lesz
*akár elis mehet szarni harc alatt
Revillo Phoenix says:
*ez egy ojan dolog hogy inentöl a player döntése :D
*ha nem tetszik
*nem kényszer hazsnálni
*mivel ha nem nyomod annak is van valami elönye
*hogy aktivan harcolsz
*és a party mamberjeidnek nem kell hejeted beszopni dolgokat
*hanem dodgeolhatnak
*de amugy egy normal prpg harc pörgösebb mint a goblin harcod ahol sok egyébröl is beszéltünk
*meg vannak a szituk ahol skipelödik x kör
*mint pl mondjuk amcsi és Relunx valamit nyomnak hogy fojamatosban e fogják nevezett elenséget
*pl elkapták egy jó blockstringbe
*és akkor kezdesz el énekelni adig meg harcoltál te is
*és mivel akkor amcsi és Relunx fojamatban soroza pl amcsi az artemis gatelingjével
*Relunx meg gépfegyverböl az enemyt
*akor turn skip adig amig valahogy ki nem jön vagy el nem sütöd a cucot
*és máris van x környi chargeod de ugy hogy az nem baszot el sok mesélési időt és játék lményt
0

#2 User is offline   amcsi 

• The Guardian of ROMANTIC anime
  • Group: Admin

Posted 27 June 2011 - 07:21 PM

Nekem nem tetszik az ötlet, mert mint mondtam, szerintem túl random. Bár, ha választanom kell, akkor legyen Reyvateil, mert az nem olyan nagy baj, ha plusz egy lehetséges meglepetés van, amikor találkozunk egy új npc-vel.
Song Magic ellen még, hogy ha bárki tanulhat Song Magicet, az növeli a többségben lévő csapatok imbaságát, pláne 2v1-nél, mert a kevesebb karakterből álló csapatból minden egyes tagot lefoglalhat egy a többséges csapatból, miközben a maradékból charge-olhatnak tápos Song Magicet.
0

#3 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 27 June 2011 - 07:32 PM

De ott a másik fele is hogy akik töbségben vannak azoknak fojamatosan védeni kell.
Mivel az első dolog amit le fognak akarni baszni az elenségek az az énekes és mivel az nem tud dogeolni ezért a védőknek be kell álni elé mig ugye normál harcban dodgeolsz dolgokat és utána visza lősz counterelni de védekezés közben sokkal nehezebb counterelni. ( Shield bunker egy kivétel XD )

Amugy a túl randomot nem értem. Ez ojan hogy vannak random sárkányok. Vannak random Cleymorok. Vannak random reyvateilek. ( Az első verzionál )

Egyébb addolt info hogy lehet hogyha a reyvateilek melet döntünk akkor már létező ismert npcket azá teszek. :D

Plusz mondjuk nekem a Reyvateil egy kicsit pohénos elkébzelés ojan szempontbol hogy ienek hogy királyi pozició szinte lehetetlen elérni valamien harci képeség nélkül de én szeretnék néha valakit vezető pozicioban hogy az nem egy combat álat és a Reyvateil erre egy egész jó opcio mert nem egy combat álat de nem is egy LV1 useless paraszt.
0

#4 User is offline   amcsi 

Posted 27 June 2011 - 07:34 PM

Inkább mondhatnád te, hogy miért olyan jó ötlet ilyen gay dolgokat betenni a játékba, minthogy énekelni lehet azért, hogy bárki nagyot zúzhasson, és azon kívül, hogy azért, mert Ar Tonelicoval játszottál, és tetszett neked. Bár ez inkább az alt 2-re vonatkozik.
0

#5 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 27 June 2011 - 07:45 PM

Az Ar Tonelicoban elsősorban lányok voltak a reyvateilek igy ez nem volt gay de Noirtol halotam hogy kiderül hogy vannak férfi reyvateilek is...Amugy ha játszol a játékal akkor látható hogy az "éneklés" az nem egészen ojan hogy énekelgetsz magadban hanem kb ojan hogy kinyitod a szádat és a "fél világ" ( A csata téren lévők ) hall valami menő komplex zenét. ( Kb ingame halhatóvá válik egy csata zene. XD ) Aka egy férfi reyvateil nem lányos dalokat énekelne hanem pl kinyitja a száját és egy heavy metál álatságot hallana mindenki és közbe látják hogy ez abbol az emberböl jőn és fölöte chargeolodik a megbasz csapás.

Az meg hogy miért jó: Mert lenne plusz egy uj cucc prpgben ami ien opcio / ami változatoságot okoz.

This post has been edited by Revillo Phoenix: 27 June 2011 - 07:55 PM

0

#6 User is offline   amcsi 

Posted 27 June 2011 - 08:18 PM

Hát, én pl. jobb ötletnek tartottam az egyik sajátomat, amire már nem emlékszem pontosan, de az Aurák szintjeivel kapcsolatos volt. Asszem valami olyasmi, hogy ha olyat cselekedsz, ami passzol az aurádhoz, akkor azzal kapcoslatos bónuszt kapsz, és annál többet, minél erősebb az aurád. Ezzel szerintem sokkal érdekesebbé lehetett volna tenni az eddig is gameben létező Aurákat, és mindenkire vonatkozott volna. Szavazást nem kapott, csak egy egyszerű nem-et tőled. Erre meg ki akarsz találni egy ilyet, ami nem tenne semmit különösen izgalmassá, azért, mert játszottál a játékkal.
0

#7 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 27 June 2011 - 08:52 PM

Wrong. Az aurás ötlet se tenne semit izgalmasá sőt nem is változtatna semit. Az aura compellel téged dolgokra de az elönye hogy meg is tudsz tenni dolgokat. A bátorság auránál pl ha van az ugyis compellel ojan szinten hogy rosz kifogás a félelem egy általános cselekvés megnem tételére viszont elönye hogy bizonyos cselekvéseket meg tudsz tenni amikhez egyszerüen kell.

Aka az aurák bonuszai már most is élnek. Az hogy bonus skill vagy stat...az lehetetlen. Nem lehet minden aurának kitalálni valami használható skillt is vagy statot.

Az aurák kb a karaktered szeméjiségének egyik meghatározo elemei így kijátszásuk nem kihivás hisz egyszerüen csak aszt csinálod amit amugy is csinálnál és kapsz érte bonuszt...tehát kb a semiért osztanék bonuszt...elég fos.

Ez viszont elő tudna álitani egy uj harc szitut ami izgalmasithat dolgokat. Ha harcban észre veszed hogy van ott egy Reyvateil / Vlaki song magical akkor tudod hogy ez a harc hirtelen time limitet kapot mert ha az a magic elsül akkor annak nem lesz jó vége. Ez is egy uj szokatlan eddig de érdekes harc szituáciot adhat ami eddig nem fordult elő. ( Edig nem igazán volt ojan hogy time limitet kap a harc kivéve lv 100+ démonok ellen. Plusz ujdonság hogy van ojan harc szitu ahol egy specifikus karaktert nagyon megéri targetolni az ellenségnél / a partydban valakit érdemes védelmezni akár damage beszopás árán is ahejett hogy dodgeolnál. )

( Azért mert játszottam a játékal: A legtöbb dolog ugy kerül be amit valami külső forásbol lopok nem én találok ki hogy valami megtetszett nekem és aszt akarom hogy ennek valami nyoma is legyen és erre pl jó modszer nekem hogy valamien formában be importálom PRPGbe. )

Amugy amcsi mondhatam volna aszt is hogy nem Reyvateil és nem énekel csak anyi hogy Insert new job aminek sok végtelenségig chargeolható attackja van / mostantol minden mage tud tanulni charge versiont a már meglévő magicjaira és akkor fel se tetem volna a kérdést csak kijelentem hogy ez van és kész. XD

Szoval az igazi kérdés hogy legyen e chargeolos job / chargeolható skillek és ha igen meik. Az hogy ezeket Reyvateilnek / Song Magicnak nevezném az csak részlet kérdés. ( Mondjuk a Reyvateilnél kevésbé mert annál igazábol 1-2 extra mechanikot át hoznék hozájuk mint pl az hogy az érzelmeikel releváns skilleket tudnak meg iesmik. )
0

#8 User is offline   Relunx 

• Lord of Nightmares
  • PipPipPipPip
  • Group: Doubt RPG Admin
  • Interests:Anime, PRPG, MBAACC, BBCS, KOF MIRA, Signature kreálás

Posted 27 June 2011 - 09:13 PM

Csak hogy bekapcsolódjak a vitába:
Azzal egyetértek hogy új harci helyzetet teremt. A nagy kérdés az hogy használható/gázos is lesz a playerek szempontjából (az is ha a te partydban van vagy ellenségként látod):
Gyakorlatban ki kell tesztelni, hogy hogy fog működni. Ki kell tesztelni hogy reálisan egy adott harcban használhatóak a Reyvateil-ek:
1) ha nekem van a party-mban:
- reális körülmények közt megtudom védeni amíg charge-ol valamit
*példa: egy meteorhit-et még most 78-as szinten sem tudok megállítani mert nincs rá skillem. aka tuti dodge-olom, tehát vmi kell mert így jópár job igen egyszerűen tudja interuptolni a chargeolást
2) ellenségnek van a party-jában:
- reális körülmények közt van esélyem legyakni/ártalmatlanítani/interuptolni, nem pedig az hogy hogy esélytelen

Egyenlőre köztes állapotban vagyok. Annak a híve vagyok hogy tesztelni kell. Pontos képet nem tudok adni róla, amíg nem teszteltem, mert bármi megeshet. Vagyis egyenlőre teszt szinten berakhatnád Phoenix, és ha tényleg nem működik (többszöri módosítás után sem), akkor kiveszed.

Interuptolási szintet adhatsz:
mennyi interuptolás az ami teljesen abbahagyja a charge-olást?
Pl: ha dragon slave-et abbahagyod akkor nincs dragon slave

P.S.: Phoenix, I'm your PRPG guinea pig as always

Relunx
0

#9 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 27 June 2011 - 09:17 PM

Mivel egyelöre ez a kérdés a közeli jövöre vonatkozik ezért ez igy egy plusz szavazatnak számit szoval a megfelelő hejet kérjük be jelölni. :D

Az interupt kérdésre válaszolva: Ha abba hagyja akor neki sincs song magic de a Reyvateilnek nincs is ojan hogy fixen Xkörig töltenie kell. Akár első körben is el lőheti a song magicját csak akor az elég gyengus lesz. ( Ha minden songját 1kör alat el lövi akkor teknikailag tud ugy harcolni mint bármeik másik job csak hát az egy körig töltöt magicjai joval gyengébbek mint egy normál támadás szoval ha csak normálisan akar harcolni akor elég nagy hátrányban van. ) De a lényeg ezzel hogy nekik nincs ojan hogy a charge befejezése elöt interuptolodnak ha egyszerüen az interupt elött ugy döntenek hogy elsütik.
Egyébként ami a chargeot ileti magát az jelemző rájuk hogy ha eltalálodnak akkor amien gáz találatot kaptak anyival csöpken a magicjuk chargoltsága de nem megszünik szoval teszem aszt már fel töltöte magát LV4re a magicja de el találodik és akkor mondjuk visza esik LV2re a charge szint.
Valszeg a fő statjaik amikben jók lesznek az MP, MATK, MDEF, END ( Szoval azért ki tudnak birni dolgokat. )
Közepes / egész jó ACC, AGI, INT, INS meg talán instinct
Low STR, STM, SP

This post has been edited by Revillo Phoenix: 27 June 2011 - 09:29 PM

0

#10 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 27 June 2011 - 10:43 PM

Amugy addolok egy random példát egy Reyvateil énekre:
0

#11 User is offline   ExVeemon 

• Szőke ciklon XD
  • Group: Code Geass RPG Admin
  • Interests:Hát... Engem aztán majdnem minden érdekel ^^' Kivéve, ami nem, de az részletkérdés.<br><br>http://www.crushcalculator.com/content/love/985213527

Posted 27 June 2011 - 11:35 PM

Na, ha ezt elénekelik, akkor még táncoljanak rá koreográfiában. És akkor olyanok lehetünk, mint egy kibaszott Disney film. :P Továbbá nem értek vele egyet, hogy a Mage-ek ilyen-olyan sacred skilleket kapnak party erősítésre, a skill-esek meg le vannak szarva. Alapvetően kevésbé támogatom az ötletet, de persze, én is csak egy szavazat vagyok :D

Vagy ha mégis megszavazzátok, akkor legyen kikötés, hogy addig a játékosnak, aki esetleg használja, offgame is énekelnie kell. :P Csak hogy éreztessem, hogy ez amúgy kurva égő :D
Mi a helyzet? ;)
0

#12 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 12:22 AM

Amit te most montál Ex az mind a Song Magic verziora vonatkozott.
Mivan a Reyvateil verzioval? Abban a verzioban player nem kap iet hanem NPC only a dolog ( és mivel a Song Magicon 0 szavazat van ezért a Reyvateil verzio az ami megszavazodni látszik ha lesz ien. )

Ami pedig az ien ojan secred skillek a magenek de a skillesek le vannak szarvát illeti: Persze...hogy is mondjam. Hány Mage-mage illetve Single Mage player van a gameben?
1db
Vajon miért? Talán mert jelenlegi álás szerint / korábbi updatekben a Skillesek különösebb gond nélkül be verik a Mage-eket. Ezért is alakitotam át / huztam fel jó pár mage-et. Mint pl hogy a Fire Mage jó közelharcra and stuff like that.

Plusz a secred itemek tulnyomo töbsége Skilles secred item szoval nem, ők nem extrát kapnak hanem aszt balancolnám hogy nekik sokkal kevesebb cucuk van hejett ugyan anyi cuccuk legyen.

Szoval igen a mage-eket buffolom nem a skilleseket mert a skilleseknek van elég.
Ne légy önző. Nem kaphatsz mindent te...
0

#13 User is offline   Vírus 

• The Tormentor
  • Group: Moderátor

Posted 28 June 2011 - 12:10 PM

igazából az RM-ek bevezető dala is ennek számít én nézőpontomból
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....

http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
0

#14 User is offline   Milán 

• istenállatja
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Felhasználók

Posted 28 June 2011 - 01:07 PM

szavaztam,szeritnem mokás ,ha tul táp lesz akkor ugy is kiveszed
ha bele gondolsz eme godolat belegondolásának gondolkodási mondjára akkor rá jössz hogy ez az elgondolás elégé elgondolkoztató és ha még is jobban blegondolsz,átgondolod ennek a gondolkodási mondnak filozofiai értelmét és arra gondolsz hogy milyen egyszer? is lehetne a gondolat gondolatán való elgondolkodás .. akkor rájösz hogy mire ezt leirtam már én is belezavarodtam :D
0

#15 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 02:00 PM

Virus: Hát végülis abban is lehet valami és az egy jó példa arra hogy ez hogy lehet menő, gáz hejett. ( UBW anyone? :D ) De ha az RM is ebbe a kategoriába lenne be dobva az inkább a Song Magicot supportolja / egy ojan Reyvateil verziot ahol Song Magicra igazábol a reyvateilek képesek nagy menyiségben és max egy kető incompleat song magicot meg tudnak tanulni mások is. ( Ugyebár UBW pl el tér abban hogy nem kell egyhejben maradnod közben és a dalnak van vége nem a végtelenségig chargeolod. )

Viszont az RMben megvan ezen kivül minden azonoság. Egyéni dal van hozá minden embernek. Egyéni effectje van minden embernél ( Saját méj belső világod kivetitése ami ugyebár mindenkinek más ). És hát az hogy hogy készül uj song egy Reyvateilnek az Ar Tonelicoban az amugy ugy müködik hogy egy Dive nevü rendszert használsz...ami vajon mit csinál? Be mész vele a Reyvateil belső világába. XD

Az Ar Tonelicoban a belső világukat Cosmosphearnek hivják és ott aszt csinálja hogy 9 szintje van. Minden szint valami fontos érzelmet / emléket jelképez ami mondjuk sokszor valami lelki problémája a Reyvateilnek és ezek ien kis storyk ként jelennek meg ( Pl a tüztöl való félelem ugy jelenik meg hogy egy nagy sárkány jelenik meg a belső világában ami mindent felgyujt ) és a Reyvateil partnerének feladata hogy lelkileg támogassa a Reyvateilt és segitsen neki megoldani a problémáit and stuff like that ami általában pár Song Magic elkészülését eredményezi. ( Pl ha legyözi valamien gyengeségét akkor aszt meg kapja mint song magic. Pl a tüz félelem legyözése meg adja aszt a song magicot amivel meg idézheti aszt a sárkányt a belső világábol. )
De PRPGbe még nem tudom hogy be akarom e rakni a cosmospheart...( Ha beraknám akkor is csak Reyvateil only lenne. )

---edit---
Ok még egy eltérés hogy amugy a song magicok normálisan Hymnosul vannak. A Hymnos az egy nyelv amit el is készitetek az Ar Tonelico játékhoz. Van saját irása és szavai és a készitöje feltette a nyelvtanát is az internetre és fojamatosan fejleszti. A vicces dolog a Hymnos nyelvben hogy minden mondat 3 érzelem szó kombinálásával kezdődik / befejezheted ugy a mondatot hogy annak a mondatnak az érzelmében beszélsz továbra is amig le nem zárod aszt az érzelmet. Szerintem ez amugy egy nagyon pohén dolog. :D
( Ezzel el lehet aszt érni ami pl engem sokszor zavart msnen hogy nem lehet: Irásban is lehet érezni a másik hangnemét mivel az hogy mien érzelemel -> mien hangnemben mondja amit mond az a mondat része. :D )

---edit 2---
Amugy a Reyvateiles verziohoz ami nyerni látszik van bennem még 2 kérdés.
A Reyvateil faj is legyen vagy legyen csak job és akor legalább a faji skilljeikel a Reyvateileknek lesz valami minimális combat abilitye. ( Az Ar Tonelicoban a Reyvateil az igazábol egy "faj" ) Vagy az eredetihez hiven a Reyvateil csak reyvateilkedni tudjon? :P

Ha beraknám a Cosmospheart az meg magyarázna egy dolgot amit szeretnék. Hogy a Reyvateilek nem tudnak secred itemet hazsnálni. Mivel a belső világuk speciális és nincs benne üres hej ezért nem fér bele a secred fegyo területe. Kérdés hogy berakjam e eszt igy?

This post has been edited by Revillo Phoenix: 28 June 2011 - 02:01 PM

0

#16 User is offline   Vírus 

• The Tormentor

Posted 28 June 2011 - 03:13 PM

a vicc hogy reggel ezt a faji cuccot javasoltam, de végül kitöröltem a topicból.

Miért töröltem:
egy fajnak komoly múltja van, nehezebb elrejteni
egy fajnak vannak faji jellemzői, így lehet korán lebuknának, ami nekik nem jó hisz céltáblák a harcban is (így meg harc előtt vadászható)
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....

0

#17 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 03:23 PM

Igazábol az eredeti storyban az AR Tonelico nevü ürbe ki emelkedő toronybol jönnek és hát van már PRPGben egy torony ami kimegy odáig. Bahamut Zero tornya. :D
Aszt át nevezni Ar Toneliconak már nem effort és meg is magyarázná hogy pl miért nem lehet öket el pusztitani ojan könyen. Mivel ahoz hogy neki menj a toronynak az nem csak a Reyvateileknek de Bahamut Zeronak se fog tetszeni mivel a torony leg alsó emeletén van a temploma és az egyik leg felső emeleten az a platform amin beszélni lehet vele. :D

És igazábol most Relunx meginditott bennem egy gondolatot. A mostany teamwork god két reborn karakter akik pont hogy nem jönnek ojan jól ki egymással ugyhogy nem alkalmasak anyira. Le cserélhetném öket 2 másik karaktere. Név szerint Lyner ( az Ar Tonelico 1 fő szereplője ) & Shurelia ( az Ar Tonelico 1 ben a leg erösebb Reyvateil és az Ar Tonelico torony adminisztrátora -> Kb a Reyvateilek vezetője ).
És nemes egyszerüségel ők meg B Zero egymást nem zavarva ( szövetséges godok ) élnek a toronyban.
0

#18 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 04:57 PM

Nah emberek. Én ugy értékelem hogy egyelöre a Reyvateil be kerül mert azota már sok jó story ötletem is lett rájuk and stuff. Plusz igaz a szavazás állása 3 vs 2 de virus beszéde alapjá mind forumon de föleg msnen ő se ellene van szoval plusz szavazatnak vettem és az msn alapján Noir is mellete van végül pedig Luca aki be fog szálni a játékba igaz nem tud még eröl a reyvateil ujitásrol de kb garantált hogy mellete lesz ( mivel ő is játszik Ar Tonelicot ) szoval 6 vs 2 nek veszem az álást. :D

Csevegőbe irom a be tétel jelenlegi részleteit.

This post has been edited by Revillo Phoenix: 28 June 2011 - 04:58 PM

0

#19 User is offline   amcsi 

Posted 28 June 2011 - 07:32 PM

Szeretem, ahogyan manipulálod a szavazatokat, hogy az legyen, amit te akarsz

Amúgy a Reyvateil-re szavaztam
0

#20 User is offline   Vírus 

• The Tormentor

Posted 28 June 2011 - 10:30 PM

én meg ellene :P

az amit mondtam mns-n úgy mondtam, hogyha már lesz (szavazatok alapján) akkor igyekszem úgy irányítani, hogy legyen értelme is.
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

0

#21 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 10:43 PM

Nem irányitom a szavazatokat amcsi...de meg vagyok lepve...Mikor beszéltem veled akkor jöt az első ellen szavazat és nem láttam hogy akor virus vagy ex fent lett volna ugyhogy obviousnak tartotam hogy te voltál.

Én szavaztam mellete. Milán szavazot mellete. Ex obviously ellene.

Asztán feljött Virus aki mivel ötletelt a dologal and stuff gondoltam ő volt az utolsó mellete.

De akkor meg kell kérdeznem hogy hogyhogy a melletére változtatad a szavazatodat amcsi?

Ami pedig Noir és Luca szavazatát illeti. Lucával holnap talizok és meg kérdezem tőle. Noiral meg nem tudtam beszélni azota miota felraktam az MSN beszélgetésünket de ő ugy kezdte az egész msn beszélgetést hogy az egyest támogatja szoval makes sence. De még ha le is veszem eszt a ketőt. 3v2 még mindig eldönti a dolgot.
0

#22 User is offline   amcsi 

Posted 28 June 2011 - 10:50 PM

Nem, ma szavaztam, mert figyeltem az itt lévő hozzászólásokat. Kifejezetten az alt 1-re szavaztam, mert amúgy is érdekes fajú/jobú npc-k előfordulnak, és örülni szoktunk neki (Carbuncle én, Techno Relunx).
De az alt 2 ötlet ellen vagyok még mindig.
0

#23 User is offline   ExVeemon 

• Szőke ciklon XD
  • Interests:Hát... Engem aztán majdnem minden érdekel ^^' Kivéve, ami nem, de az részletkérdés.<br><br>http://www.crushcalculator.com/content/love/985213527

Posted 28 June 2011 - 10:57 PM

Azt tudom, hogy én voltam a második "ellene" :)
Mi a helyzet? ;)
0

#24 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 11:07 PM

amcsi: Azal ha az alt 1 mellet vagy akor az alt 2 ellen vagy mivel csak az egyik altot terveztem berakni a kettő közül to begin whit.
Ha vagy alt1 akkor nincs 2 és vica verza.

Aka most Reyvateilek lesznek a gameben és a Song Magic az csak nekik van.

---edit---
Jaj baszus hülyeséget irok. Relunxrol is tudom hogy pluszra szavazott. Asztem virus nem szavazott csak mivel konstruktív volt ezért valszeg pzoitival szavazna és hogy amcsi ellene volt. ^^"

This post has been edited by Revillo Phoenix: 28 June 2011 - 11:07 PM

0

#25 User is offline   Vírus 

• The Tormentor

Posted 28 June 2011 - 11:17 PM

azzal hogy konstruktív vagyok lehet más véleményem is :-D
hát nem csodás?

Phoenix véleménye: (intrikás buzi faszfej)
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

0

#26 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 28 June 2011 - 11:20 PM

Kinda. Inkább csak fura. Ha egy ötlet nem tetszik akor inkább ellene dolgozok nem vele. :D
A véleményem inkább make up your mind. :P
0

#27 User is offline   Vírus 

• The Tormentor

Posted 28 June 2011 - 11:33 PM

Phoenix, őszinte leszek veled, amíg vannak kidolgozatlan dolgok addig shittelek az új dolgokra, ez a logikám, sőt inkább ellene vagyok.

az hogy konstruktív vagyok már csak az, hogyha már muszály elviselnem, akkor ne basszon fel annyira ha van benne értelmetlenség, vagy ha van benne egy elem amitől érdekesebb lehetne akkor azt közlöm...de attól még gecire jobban érdekelnek a templomos godok és a godvilág meg a godjob skillek
-------{Exodus}-------

Utolsó gondolatok

0

#28 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 29 June 2011 - 12:35 AM

Pf...hozá lett téve az egészhez hogy ez kb 0 kidolgozst igényel szoval semmit nem vesz el a god kidolgozásokbol. Azomban mikor uj ötletem van az prioritis mivel ha nem dolgozom bele a gamebe amikor ezsembe jut akor el veszhet a süjesztöbe és lehet hogy kár lenne érte. Ezel szemben az ienek mint god kidolgozás ugyse felejtödik el mivel ugyis eszembe jutatjátok. :D

Amugy meg gecire jobban érdekel? Aaam. Gecire nem látom. Ugy volt hogy segitesz kidolgozni öket legalábis én igy emlékszemés azota nem igazán láttam hogy jelentkeznél rá. Általában inkább a karakterednek éppen érdekes kérdésekel dobálsz meg.

Nomeg a god kidolgozásoktol tejesen el veszi a kedvemet az hogy tul sok túl kevés haszonal. A godoknál pl ki dolgozok egy jobot...sokat érek vele...kell az öszes többi vagy legalább a nagy részük hogy értelme legyen.
Templomosok. Kidolgozok egyet...kell az öszes többi. És a világ...és lehetöleg a jobok is...

Viszont ien nem god related dolgok meg általába ki dolgozok egy valamit és annak azonal haszna is van. Máris berakható mint story elem. Etc.

Nomeg neked meg Exnek van elég dolga amit még csinál földön is. Ezzel szembe pl a kezdők semit nem tudnak csinálni ha velük nem foglalkozok. ( Pl Featherfolk kell Cruelnek. ) Te virus még god világ nélkül is egyszere csinálsz 300 dolgot szoval nem érzem ugy hogy unatkoza a karid és first prioriti lenne neki valami elfoglaltságot kitalálnom. :P
0

#29 User is offline   ExVeemon 

• Szőke ciklon XD

Posted 29 June 2011 - 12:36 AM

Nekem ugyan nem tisztem Vírust védeni, meg mivel nem látom a custom status-okat MSNen, nem tudom, hányszor volt PRPG kiírva, de egyről biztos tudok, és arról kiderült, hogy valami totál irreleváns dolog volt kidolgozás alatt. :D Én is nagyon szívesen segítek god cuccokat kidolgozni, mert nekem is igényem van rá pl azért, hogy tudjunk játszani normálisan, de az alapján, hogy csak egy ilyen kidolgozásos üzenetnek van nyoma is, azért benned sem vélek felfedezni túl sok affinitást a téma iránt, Phoenix ^^'

Az, hogy a földön tevékenykedni próbálunk (főleg Vírus), az csak pótcselekvés, mert az eredeti God storyline-ban nem tudunk haladni. Nyilván találunk alternatív megoldást, ha a szükség van rá, de azért nem lenne rossz, ha tudnánk jobban fejlődni.
Mi a helyzet? ;)
0

#30 User is offline   Revillo Phoenix 

• Slash To Death Angel

Posted 29 June 2011 - 12:56 AM

Ex. Ti is kezdeményezhetek.
A másik hogy totál ireleváns. Gondolkodj ugy hogy ha ez nem lesz kész soha akor sose jutok el a godokig és ha nem segitetek akkor anyival lasabban haladok. Szoval bármeik kidolgozásban segitesz azzal segitesz abban hogy hamarabb kidolgozodjanak god dolgok is. Nem csak a jelenre kell gondolni és nem kell önzönek lenni.

Hát Virus nem pót cselekszik hanem ojan dolgokat csinál amik még ha lenne is god világ akkor is aszt várnám el töle hogy inkább ezzel foglalkozon mert a karaktere storyja szempontjábol sokkal fontosabb mint holmi godokkal foglalkozni. :P

Te is foglalkozhatnál pl az in game családodal vagy valami értelmeset kitalálhatnál. Ha meg az nem fekszik aszt már rég felajálotam nektek hogy limitált verzioban fel fedezhetitek a god világot. Pl te el mászhatsz soul scietibe. Nem látom hogy anyira fejvesztve szaladnál god related dolgokat meg tapasztalni ugyhogy gondolom anyira nem sürgős. :P

( Aszt ugyse engedném hogy "Nah akor most a térkép jobb felső sarkábol el indulok a bal alsoba." ha ki lenne dolgozva pontosan pl a god világ térképe mivel az faszság és túl random. )

Igazábol Ex rajtad aszt se látom hogy anyira játszani akarnál mivel sosem keresel meg pl msnen hogy szeretnél vagy hogy egyáltalán érdekel e még a dolog.

---edit---
amugy az a vicc hogy ezzel a Reyvateiles ujitásal pl a godok kidologozását is segitetem egy picit. Mivel volt pl edig a 2 teamwork god akikel edig nem tudtam mit kezdjek. Most le lettek cserélve két másikra akiknek röktn tudom hogy mine szeméjiségük van, hol lehet öket meg találni és hogy mik lesznek a jobjaik. Már is csomot haladt az egyik god kidolgozása.

This post has been edited by Revillo Phoenix: 29 June 2011 - 12:47 AM

0

Share this topic:

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users