TFD Fórum megbeszélés
Posted 14 December 2006 - 10:43 PM

Posted 14 December 2006 - 10:58 PM

azon felül ez nem ilés kérdése ^^ hinamorit egy 30 éves csaj játsza és valszeg ö fogja játszani yachirut is ^^"
amcsi: nem nem volt az
én járok számtek suliba vagy mi a faszom...
te azért csináltad ezeket mert te külön akartál iet csinálni és nem voltál lusta megtanulni ^^ én azért nem mert én leszarom ^^ de ha nagyon akarok valamit akor aszt meg tudom csinálni és jól esne ha nem kötekednél ^^ kösz
This post has been edited by Revillo Phoenix: 14 December 2006 - 10:59 PM
Posted 14 December 2006 - 11:39 PM
te azért csináltad ezeket mert te külön akartál iet csinálni és nem voltál lusta megtanulni ^^ én azért nem mert én leszarom ^^ de ha nagyon akarok valamit akor aszt meg tudom csinálni és jól esne ha nem kötekednél ^^ kösz
Pontosan. Számtech suliba jársz, vagyis tanulod (nem feltétlenül tudod)
És igen, nem voltam lusta megtanulni (egy részét), mert tudod, az eredmény a befektetéstől függ
És ha te lusta voltál megtanulni, akkor min vitatkozunk még?
Tekintsd meg kérlek a Fórum Szabályzatát, ha még nem tetted, hogy kerüljük a sok figyelmeztetést.
Yugioh csere kívánságlistám
![]() ![]() ![]() | ![]() |
Posted 15 December 2006 - 05:05 PM
eszt utálom bened
Posted 15 December 2006 - 11:02 PM
amcsi megint nem tudja, hol a határ, Phoenixet meg ez jogosan idegesíti ^^' Fejezzétek abba ^^'
Posted 13 March 2007 - 11:07 AM
A főtopicok néha fárasztóan sok topicot tartalmaznak. Nem lehetne ott is kategóriákat csinálni? mert az ember természetéből adódóan nem igazán fogja olvasni a régebbi 3,4. oldalra szorult dolgokat,pedig azok is rejthetnek érdekességet,főleg az újonnan érkezetteknek.
Pl:
-=TFD=- klán fóruma -> Fő Kategória -> YuGiOh!
-Cikkek
-Szavazások és Lapviták
A többi meg ne legyen egyéb mappa hanem maradjon szabadon
-=TFD=- klán fóruma -> Fő Kategória -> Anime, Manga, Hentai
-Konkrét Animék
A PRPG fórum karilapokat is egy Karilapok mappába rakni.
-=TFD=- klán fóruma -> Fő Kategória -> Offtopic
-Humor
-Játékok
Ezen javaslataim a fórum átláthatóságának javítását szolgálják
UI: nem birom ki hogy ne próbáljam ki az új emotion-t

S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....
http://tfd.nationvoice.com/forum/index.php...post&p=8950
Posted 13 March 2007 - 11:16 AM
Az elején még nemj volt erre szükség, mert kevés topic mellett nem fontos, de most, hogy már van egy csomó topic, már lassan lehet alalfórumokat csinálni.
Amit mondtál karilapokkal, ahhoz alalalfórumok kellenek, amiket már nem tudok megcsinálni (illetve leszedhetek hozzá patchet, csak nehéz felrakni), úgyhogy egyenlőre hagynám.
Offtopicból az egyetlen Humor a Baromságok, és Játékok... minek? Az offtopic az így jó szerintem, mert nem igazán lehet kategorizálni
Viszont a YuGiOh és Anime alfórumokat meg tudnám csinálni.
Tekintsd meg kérlek a Fórum Szabályzatát, ha még nem tetted, hogy kerüljük a sok figyelmeztetést.
Posted 13 March 2007 - 11:52 AM
Játékok: Ragnarok, Lineage,Thrillion,Vampire, FF, Need for spedd stb...
az offtopic valóban nehéz dió,de gondoltam megpróbálom.
S lejö a démonok lordja az égböl, túlvilági birodalmából, hogy ítélkezzen a halandók sorsa felett. Hatalmas szárnyaival vetett ránk árnyékot míg végigmért minket keserves szánalommal. Damokles kardja lebegett fejünk felett, majd alászállt hogy beteljesítse mindannyiunk sorsát. A fennséges lény látványa égette bele magát mindörökre szemünkbe, éreztük melegét mit ránk vet. Csak egy röpke pillanat, nem volt se több, sem pedig kevesebb annál, csak egyetlen fájdalmas momentum s vége szakadt mindennek. Három Nap fénye ragyogta be a szent eget az Ítélethozáson, s vörösen égve nyelte el testünket az örökkévalóság. Csak por maradt helyünkön, teljes volt az üresség és a csend mikor visszatért birodalmába. Nem ö a felelös megszünésünkért, hisz ítélete igazságos volt amit maga az Úr adott neki parancsba büneinkért. Most végre együtt vagyunk azzal ki elöttünk volt és ki velünk halt, többé nem vagyunk bünösek, megtisztultunk a tüz által és várjuk, hogy egyszer kiérdemeljük Urunk bocsánatát. Teremtönk lett végül Pusztítónk is.....
Posted 13 March 2007 - 03:26 PM
Viszont támadt egy jobb ötletem: amik most alalfórumok, azok lehetnének sima alfórumok
Posted 13 March 2007 - 03:26 PM
-----edit--------
Éééértem ^^'
Posted 13 March 2007 - 03:44 PM
Posted 29 May 2008 - 01:04 PM
=====================================
Amiről most fogok írni, azok olyan változtatások, amelyekről a ti véleményeiteket szeretném kérdezni, mert kényelembeli újítások:
- Offtopic kettészakítása
Van rá esély, hogy ha a honlapom sikeressé alakul, akkor a típikus 12 éves yugiohs alakok beáramolhatnak. A fórum "idősebb" kategóriája nagy valószínűséggel eltérően rendelkezik humorérzékkel, bulizási szokásokkal, életfelfogással stb.. Gondoltam csinálok olyan rendszert, ahol tagokról,a kikről úgy véljük, hogy az "idősebb" kategóriába való, az új "Idősebb Felhasználó" csoportba kerülne, aki az elkülönített Offtopicba tudna írni, míg az egyéb felhasználók csak megtekinteni tudják. Az ilyen topicokat helyezhetnénk át az Idősebb Offtopicba: Baromságok, Bulik, Továbbtanulás stb..
Ettől függetlenül a sima Felhasználók még nyithatnak maguknak Baromságok topicot a másik Offtopicba. - Mesélős RPG-k egyesítése
Nem egy nagy szám. Úgy gondoltam, hogy még a Vampire topicot áthelyezhetnénk a PRPG alfórumba, a PRPG alfórumot átneveznénk "Mesélős RPG-k"-re, annak leírását is átírni, illetve a PRPG alfórum "Csevegő" topicját át akarom nevezni "PRPG"-re - Animék, filmek, sorozatok és könyvek egyesítése
Támadt egy olyan ötletem, hogy filmek, a nem létező élőszereplős sorozatok és a nem létező könyvekről szóló topicokat áthelyeznénk az "Anime, Manga, Hentai" alfórumba, és átnevezni azt az alfórumot. Mert végülis egy hosszabb néznivalót vagy olvasnivalót minek különítsünk el ország szerint? - Csúnya beszéd filter
Vírus, annyira tetszett, amikor rád szóltam egy dühöngésedre, hogy tűntesd már el a csúnya szavakat a postodból, erre piros betűkkel vicces módon több szavas szép szavakkal körülírtad a csúnya szavaidatha csinálnék neked csúnya szó listát, csinálnál hozzájuk szép szavas körülírásokat?
- Auto-Login
Ez nem ide illő annyira, de ha már megbeszélés van, akkor ezt is idetűntetem. Phoenix és Relunx azt mondta nekem, hogy őket nem jelentkezteti be automatikusan a fórum. Kérdezném, hogy ki az, akinél még ez van? Nálam működik. És azoknak, akiknek nem működik: a cookie beállításaitok jól vannak beállítva?
This post has been edited by amcsi: 29 May 2008 - 01:23 PM
Posted 29 May 2008 - 05:08 PM
Posted 29 May 2008 - 05:51 PM
Többi szemponttal mi a véleményed?
Posted 29 May 2008 - 05:59 PM
Többi meg szerintem jó ötlett.
Talán még anyi hogy az jó hogy lekorlátozunk pár topikot az "idöseknek" de inkább privátá kéne tenni ,a lényeg nem változik igazán ...és csak meghivásal lehetne regisztrálni,bekerülni..mert azért lehet hogy lesznek jó fejek is az uj felhazsnálok között

Posted 29 May 2008 - 06:57 PM
Posted 29 May 2008 - 07:01 PM
Posted 29 May 2008 - 07:25 PM
Posted 29 May 2008 - 07:49 PM
Posted 29 May 2008 - 09:04 PM

Posted 29 May 2008 - 09:07 PM
A szótárt vállalom

Posted 29 May 2008 - 09:13 PM
Amire meg nem reagáltam, az valszeg nem érint annyira, hogy érdekeljen ^^' Szóval az mindegy sztem, oda úgyse nagyon írunk ^^"
Posted 21 May 2009 - 09:51 PM
amcsi: Nem tudnád erre a fórumra is megcsinálni azt, amit a MAT-ra? A héten a negyedik vagy ötödik spam topicot törlöm ki... Nem tudod megcsinálni itt is azt, hogy valami kérdésre kell válaszolni a regisztrációnál, és akkor ez a sok ratyi nem tud ide regelni?
Posted 07 March 2011 - 08:49 PM
Posted 16 April 2011 - 11:50 PM